Verwerker met rol PIF isolatie

Kies voor
een PIFPRO

Waarom kiezen voor een PIFPRO?

Bedrijven die werken volgens de verwerkingsvoorschriften van PIF Isolatie, mogen zich gecertificeerd PIFPRO noemen. Een PIFPRO heeft daarvoor een uitgebreide training gevolgd in het Experience & Training Center van PIF Isolatie. De PIFPRO is een isolatieprofessional die PIF isolatie snel, schoon en safe monteert.

Ontvang ISDE subsidie

Laat je vloer en/of dak isoleren door een gecertificeerd PIFPRO en ontvang ISDE subsidie. Ontvang bij vloerisolatie 5,50 euro per m² en bij dakisolatie 15,- euro per m². Ga voor maximale subsidies en optimale energiebesparing, laat dan je vloer én dak isoleren. Ontvang 30,- euro per m² voor je dak en 11,- per m² voor je vloerisolatie aan subsidie. Check hier je optimale besparing en vind een PIFPRO in de buurt.

Systeemgarantie

Wij staan garant voor onze producten en staan achter onze PIFPRO’s. Daarom geven we hen tot 10 jaar garantie op alle materialen die behoren tot het PIF isolatiesysteem. De garantie geldt alleen indien het PIF isolatiesysteem volledig en compleet is aangebracht volgens de verwerkingsvoorschriften door een PIFPRO vakman. Dat geeft zekerheid!

Snel en schoon

Je huis is binnen één dag snel én schoon geïsoleerd. Bij het monteren van PIF isolatie komt er geen stof vrij.

Laat daarom je woning isoleren door een PIFPRO, bespaar direct op je energierekening en verhoog je wooncomfort.

Vind je PIFPRO

Verwerkers in kruipruimte