Verwerker snijdt PIF Isofast op maat

Services
PIFPRO

Leer piffen in ons Experience & Training Center

PIF Training

Bekijk het laatste nieuws

Actueel

Bekijk de hele PIF training en leer isoleren in één dag

Meer info

De PIF Training

Leer isoleren in één dag

Als professional kun je tijdens de training van PIF Isolatie leren isoleren met de producten van PIF. Isoleren van een kruipruimte of hellend dak zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen. Door de interactieve opbouw van de training, begeleid door een isolatie-expert, leer je binnen één dag isoleren.

Meer informatie

Verwerkers training in Experience & Training Center

Jouw voordelen
als PIFPRO

Als PIFPRO ben je gecertificeerd verwerker van het PIF isolatiesysteem. Hierdoor kunnen jouw klanten subsidie aanvragen op basis van jouw werk. Daarnaast bieden wij PIFPRO’s de volgende services:

Systeemgarantie

Wij staan garant voor onze producten en staan achter onze PIFPRO’s. Daarom geven we hen tot 10 jaar garantie op alle materialen die behoren tot het PIF isolatiesysteem. De garantie geldt alleen indien het PIF isolatiesysteem volledig en compleet is aangebracht volgens de verwerkingsvoorschriften door een PIFPRO vakman. Dat geeft zekerheid!

PIF Projectbegeleiding

Het PIF projectteam voorziet verwerkers van technische adviezen, (autocad) detailleringen en specifieke ondersteuning voor een vlotte toepassing van PIF isolatieproducten. Het PIF projectteam is er voor jou!

 

 

Productfoto PIF Isolatie

Pif On demand

Altijd voldoende PIF isolatie voor je project, minder transportbewegingen en maximale tijdwinst. Je hoeft zelfs geen afval meer af te voeren met PIF On Demand. Wij plaatsen een mobiele container en zorgen voor het complete PIF materiaalbeheer op de projectlocatie. Zo maak je nog meer isolatiemeters met PIF!

PIF on demand