PIF samples systeemboxen

Bestel hier je
PIF Isolatie
samples

Maak gratis kennis met het assortiment van PIF Isolatie! Bestel je PIF samples hier.

PIF Isolatie is producent van meerlaagse isolatie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Met PIF is isoleren snel, schoon en safe. Dit komt doordat onze producten dun, licht van gewicht en super makkelijk te verwerken zijn. Zelfs zonder het gebruik van speciale beschermingsmiddelen. Het is dus niet zo vreemd dat steeds meer professionals kiezen voor ons merk.

Met PIF ROOF, PIF WALL en PIF FLOOR bieden we een passende oplossing voor iedere toepassing. Zo kan de hele binnenschil van het gebouw optimaal geïsoleerd worden.

Voor isoleren én afwerken in één is PIF ROOF Isofast de oplossing. Een uniek systeem bestaande uit een MDF paneel, voorzien van PIF isolatie. Door directe montage op de gordingen bespaar  tot 50% montagetijd.

 

Samen PIFfen we een duurzamere toekomst, kies voor isoleren met PIF.

Door te isoleren met ons hoogwaardig isolatiemateriaal, draag je bij aan aanzienlijke energiebesparingen. Het vermindert warmteverlies in de winter, waardoor huizen minder energie nodig hebben voor verwarming. In de zomer houdt het de warmte juist buiten, waardoor er minder energie nodig is voor koeling met airco’s.

Bestel nu gratis (een van de) PIF systeemboxen of samples en maak kennis met onze producten. Wij verzenden deze binnen vijf werkdagen.

Ik wil graag de volgende samples ontvangen:

Sample isolatiefolie

PIF FLOOR++

12 st. in doos

PIF FLOOR+++

8 st. in doos

PIF ROOF+

8 st. in doos

PIF ROOF++

6 st. in doos

Ik wil graag de volgende systeemboxen ontvangen:

PIF Isolatie systeembox met inhoud

PIF FLOOR & PIF ROOF SYSTEEMBOX

Systeembox (PIF FLOOR & PIF ROOF en toebehoren) voor het isoleren van vloeren en hellende daken. Werk met het hele systeem en geef tot 10 jaar garantie.

PIF Isofast systeembox met inhoud

PIF ROOF ISOFAST SYSTEEMBOX

Systeembox (PIF ROOF Isofast en toebehoren) voor in één keer isoleren en afwerken van hellende daken. Werk met het hele systeem en geef tot 10 jaar garantie.

Hidden
12 st. in doos
Hidden
8 st. in doos
Hidden
8 st. in doos
Hidden
6 st. in doos
Hoe ben je op onze samplepagina terrecht gekomen?